facebook share

Om os

Lokalrådet er din lokale stemme og bindeleddet mellem byens borgere og foreninger til Horsens Kommune og andre myndigheder.

Rådet er et uafhængigt og ikke partipolitisk råd, der arbejder for at udvikle Brædstrup på mange områder og platforme til glæde for byens borgere, uanset deres alder, køn og interesse.

Rådet er sat i verden med et ønske om, at byen skal fortsætte sin positive udvikling med et rigt udvalg af gode bosætningsmuligheder, god infrastruktur og en smuk og enestående natur, både i byen og rundt omkring vores dejlige by i Bakkelandet.

Hvem er vi?

Rådet består af syv medlemmer, hvoraf de fire er valgt som repræsentanter for byen foreninger og de øvrige medlemmer er valgt blandt byens borgere på årets generalforsamling. Søren Munk er valgt som formand for Lokalrådet, Jens Bruun Skifter er næstformand.

Åben for input

Rådet er altid åbne for input fra borgerne til udvikling og forskønnelse. Hvis du sidder med noget på hjertet eller har en god ide, så er du velkommen til at kontakte foreningens formand, Søren Munk.

Læs om projekter

Vi er ansvarlige for Facebook-siden Brædstrup i Udvikling, hvor det er muligt at læse om nye tiltag, projekter eller arrangementer i Lokalrådet. Vi har et tæt samarbejde med Brædstrup Avis og flere gange om året, har vi en rubrik i avisen med Nyt fra Lokalrådet.

Læs nyheder på Facebook her